Stiltedag Mindfulness cursus (with Trix)

Even goed voor jezelf zorgen!

Datum : 10 juni 2023
Locatie : studio Buitenveldert - 665a Arent Janszoon Ernststraat, 1082 LG Amsterdam

Stiltedag Even goed voor jezelf zorgen!

Datum: Zaterdag 10 juni 2023 Tijd: 14:00-19:00 uur Prijs: € 45 Docent: Trix van Hest Locatie: Yoga Spot Buitenveldert

Ben jij erbij?

Een dag om te onthaasten Een dag om te verstillen, te vertragen Een dag om stil te staan wat er in je leeft Een dag voor JOU

De winter nodigt ons uit om naar binnen te keren. Om echt te voelen wat er bij ons speelt. Of je nu iets los wilt laten, op een rijtje wilt zetten, of wilt verwerken… in stilte lost het soms vanzelf op. De focus van deze dag is aandachtig aanwezig zijn bij wat zich voordoet: de kern van mindfulness.

We vergeten soms gedurende de dag om even stil te staan bij hoe we ons voelen of hoe de adem beweegt in ons lichaam. Door jezelf steeds meer bewust te worden van het moment, train je jezelf in zachte oplettendheid. Dan heb je een keuze: doorgaan met waar je mee bezig was, of bewust kiezen voor iets anders.

Het programma bevat onderdelen uit de mindfulness training, zoals zitmeditatie, loopmeditatie en oefeningen in beweging. Ben je hiermee niet bekend? Dat is geen enkel probleem. De docent begeleidt je door de oefeningen heen.

Handig als je geluncht hebt van te voren. Neem zelf nog iets te eten mee, dit is ook onderdeel van deze stiltedag. Trek gemakkelijk zittende kleding aan voor de liggende en staande (yoga) oefeningen.

Meditatie ervaring is niet noodzakelijk.

Over de docent: Trix van Hest is coach, bodytalk behandelaar, schrijfster en sinds 2016 yogadocent bij Yoga Spot. Ze integreert yoga en meditatie in haar eigen dagelijkse activiteiten en leven en maakt het voor iedereen praktisch toepasbaar.

Aanmelden via: https://yogaspot.nl/workshops-events/

Meer informatie over Carpe Nunc