Training "Ik hou van mij"

Herken jij dit: je wilt jezelf wel accepteren zoals je bent, maar je weet niet hoe?

Datum : 06 september 2017
Locatie : HOF20, Begijnhof 20, Haarlem

Het gaat zo vanzelf om negatief over jezelf te oordelen. We zijn veelal verleerd om van onszelf te houden. Als kind kom je op deze wereld en dan denk je hier helemaal niet over na. Je BENT gewoon. Gedurende ons leven verleren we dat een beetje. Of een boel. Maar het zit dus wel in ons en ook in jou; want ooit konden we het wel; gewoon ZIJN. Zijn wie je bent, met al je kwaliteiten, mooie en minder mooie, het hele pakketje. Het zou er gewoon allemaal moeten mogen zijn. Hoe je dat dan doet? Dat kun je ervaren in deze training.

Want als jij meer van jezelf wilt leren houden dan is deze training iets voor jou!

Ik neem je mee op reis langs verschillende thema's. Daarnaast krijg je een individuele sessie (afspraak in overleg) om dieper op een vraag van jou in te gaan.

De avonden zullen heel afwisselend zijn: we gaan in beweging, zijn creatief, doen oefeningen alleen of met een ander en op de laatste avond gaan we ook aan de slag met de buitenkant. Gasttrainster Janny ter Meer (www.jannytermeer.nl) laat ons dan ervaren wat kleur en kleding kunnen doen zodat de binnenkant (nog) beter past bij de buitenkant en vice versa. Kortom een afwisselende training waarbij we van verschillende invalshoeken gaan bouwen aan een overtuigd: IK HOU VAN MIJ!

Doe je mee? Geef je dan snel op want er zijn maar 6 plekjes!

Wat krijg je: * 5 afwisselende avonden op basis van een thema * de 6e en laatste avond komt Janny ter Meer ons laten ervaren hoe de binnenkant (nog) beter kan passen bij de buitenkant. * een individuele sessie t.w.v. 50,00 met mij op een nog af te spreken moment * thee, lekkers * handout * een kleine groep van maximaal 6 deelnemers * deelname aan de whatt's app groep om elkaar tussendoor te kunnen inspireren.

Praktische info: Voor de training start maken we een afspraak om kennis te maken. Zo kunnen we goed bepalen of de training iets voor jou is.

Om de week gaan we 6 woensdagavonden aan de slag in een groepje van maximaal 6 personen.

De data zijn woensdag 6 en 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 november. Met de groep kunnen we in de tijd ertussen onze ervaringen delen of elkaar support bieden en inspireren via de what'sapp groep.

Tijden zijn van 19.45 tot 21.45 uur, inloop met thee en lekkers vanaf 19.30 uur.

Locatie is HOF 20, Begijnhof 20 te Haarlem

Prijs is 159,00 euro incl thee, lekkers, handout, 1 op 1 sessie.

Wil je meer info of aanmelden? Kijk op www.kernenergie.me.

Meer informatie over Kernenergie