Acupunctuur Haarlem in Haarlem

Acupunctuur Haarlem. Willem Pinksterboer

Over Acupunctuur Haarlem

Acupunctuur Haarlem valt onder de rubriek geneeskunde uit Haarlem.

De drijvende kracht achter Acupunctuur Haarlem is Willem Pinksterboer. Na het afstuderen aan het Anglo Dutch Institute for Oriental Medicine heeft hij zijn passie gevolgd en heeft zich volledig geweid tot de Oosterse geneeswijze en de onderliggende filosofie. Willen is lid van de NVA (de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur) en de EBTA-NVT (Eur./Ned. Toyohari Vereniging).

U kunt bij Acupunctuur Haarlem terecht voor Japanse acupunctuur ook wel Toyohari genoemd. Dit is een subtiele en effectieve vorm van acupunctuur. Hier worden haardunne naaldjes gebruikt die niet op nauwelijks in de huid worden gebracht. Toyohari acupunctuur is voor iedereen geschikt. Tevens biedt Willem Shonishin kinderacupuntuur aan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kleine gereedschappen en stompe naalden. Shonishin is effectief bij onder andere onrust, slapeloosheid, hoofdpijn, astma en allergieën.

De acupunctuur behandelingen worden vaak ondersteund met Chinese kruiden. Willen maakt gebruik van de kruiden geleverd door de NatuurApotheek.

Voor meer informatie en de contact gegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Acupunctuur Haarlem.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Acupunctuur Haarlem uit de rubriek geneeskunde uit Haarlem is gevestigd aan de Zijlweg 133A in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42884334.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Acupunctuur Haarlem zijn o.a. :