All Senses PaardenCoaching in Voorhout

Out of the box was nog nooit zo natuurlijk!

Over All Senses PaardenCoaching

All Senses PaardenCoaching valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Linda Bouzidi-Brakhoven is de drijvende kracht achter All Senses PaardenCoaching.

Linda aan het woord: In 1998 begon ik aan de HBO-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Hogeschool Leiden. In 2--3 als hulpverlening gaan werken in verschillende functies zoals ambulant begeleider, trainer, casemanager en coach. In 2019 ben ik gestart met de opleiding HBO coaching aan het NCOI. Het reguliere coachen gaf mij niet genoeg voldoening. Toen ik niet veel later werd gevraagd om coachee te zijn in een coachsessie met behulp van paarden, werd ik nieuwsgierig en wilde ik weten welke opleiding er bij deze manier van coachen hoorde. Dat bleek de opleiding Equine Assisted Coaching aan Educatief Centrum Keulseweg. Inmiddels heb ik level 1 afgerond en ben ik bijna klaar met het verdiepingsjaar, level 2.

Zoek je een coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij All Senses PaardenCoaching. All Senses Paard&Coaching biedt coaching aan volwassenen en teams. Naast de specifiek genoemde doelgroepen bieden zij coaching aan volwassenen die in staat zijn de verantwoordelijkheid voor hun eigen proces te dragen. Bijkomende problematiek hoeft geen probleem te zijn maar behandeling is hier niet aan de orde.

Een paard is een expert in het lezen van lichaamstaal en uitermate gevoelig voor het gedrag en de innerlijke belevingswereld van de ander. Omdat paarden daar altijd en direct op reageren hebben ze een belangrijke signaalfunctie bij het gewaarzijn van lichaam en geest van zowel de coachee als de coach. Ze helpen daarmee de focus gericht te houden op de onmiddellijke ervaring in het hier en nu.

Paarden zijn zeer vergevingsgezind en zullen de ander steeds opnieuw oordeel loos vanuit het hier en nu tegemoet treden. Dit creëert een emotioneel veilige omgeving, waarin de coachee zich gemakkelijk openstelt voor zelfonderzoek.

De leefomgeving van het paard situeert de coachsessie letterlijk buiten de box, waardoor de coachee gevraagd wordt uit zijn comfortzone te treden. Dat nodigt uit om out of the box te denken en op een nieuwe, frisse, omdenkende manier naar zaken te kijken.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

All Senses PaardenCoaching uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Oude Herenweg 1 in Voorhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16044411.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij All Senses PaardenCoaching zijn o.a. :