Atelier Henneke Jeltes in Haarlem

Atelier Henneke Jeltes: Een origineel portret van uw dier.

Over Atelier Henneke Jeltes

Atelier Henneke Jeltes valt onder de rubriek kunstenaar uit Haarlem.

Henneke Jeltes heeft altijd al een grote liefde voor dieren en de natuur gehad. Henneke zat op de kleuterschool altijd al te tekenen. Later heeft zij de opleiding modetekenen gevolgd. Al snel bleek dat Henneke liever de natuur en dieren wilde schilderen.

U kunt bij Atelier Henneke Jeltes terecht voor een origineel portret van uw dier. U kunt onder andere kiezen voor portretten van vogels, honden, katten, vlinders en andere dieren. Naast een portret (op maat) kunt u bij Atelier Henneke Jeltes ook terecht voor beschilderde vogelpotten, cadeaus en decoraties.

Voor Henneke is het heel belangrijk dat bij het portret de ogen van het dier goed zichtbaar zijn. De ogen zijn de spiegel van de ziel. De blik in de ogen moet daarom goed te 'lezen' zijn. Henneke fotografeert het dier zelf in het juiste licht, zodat de kleuren van de ogen en de vacht goed uitkomen. Heeft u zelf een foto die aan deze eisen voldoet? Dan is dit natuurlijk ook prima.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Atelier Henneke Jeltes? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Severijnse dinsdag 14 mei 2019

4,5 sterren

“Wij vinden de gelijkenis van Bram zo echt dat wij overwegen er ook nog 1 van Jill te laten maken . Heel veel succes Henneke”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Atelier Henneke Jeltes uit de rubriek kunstenaar uit Haarlem is gevestigd aan de Frankestraat 23 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28826586.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Atelier Henneke Jeltes zijn o.a. :