Autorijschool Theo in Overveen

Autorijschool Theo: Betrouwbare rijschool.

Over Autorijschool Theo

Autorijschool Theo valt onder de rubriek rijschool in Haarlem.

De drijvende kracht achter Autorijschool Theo is Theo Torenstra. Theo is met zijn rijschool al 20 jaar een bekend gezicht in de rijschool wereld.

Autorijschool Theo kan zich van andere rijscholen onderscheiden door de doeltreffende en snelle theoriemethode die zelfs geschikt is voor zeer moeilijke lerende leerlingen/chauffeurs.

Wilt u snel uw rijbewijs halen? Dit kan bij Autorijschool Theo. Gemiddeld bent u bij deze rijschool 25-30 rijles uren nodig om te slagen. Het landelijke gemiddelde ligt op 42 uren. U bent bij Autorijschool Theo verzekerd van: Voordeligheid, een rijbewijsgarantie, betrouwbaarheid, jarenlange ervaring en een hoog slagingspercentage.

Autorijschool Theo kan de spoedcursus aanbieden voor €1000. Deze korte rijopleiding bestaat uit 25 praktijklessen. Daarnaast zijn in dit pakket ook de prijzen van het theorie examen en het praktijkexamen verwerkt. Boekt u nu uw gratis proefles!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Autorijschool Theo? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autorijschool Theo uit de rubriek rijschool uit Haarlem is gevestigd aan de Adriaan Stooplaan 41 in Overveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14524405.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Autorijschool Theo zijn o.a. :