Bureau Meanders in Haarlem

Bureau Meanders, counseling en training

Over Bureau Meanders

Bureau Meanders valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

De drijvende kracht achter Bureau Meanders is Chris Elzinga. Chris begeleidt mensen die een innerlijke transformatie (willen) doormaken. Hierin ontdek je hoe het is om helemaal jezelf te zijn en om vanuit je essentie te leven. Zijn missie: mensen helpen om tot bloei te komen.

Counseling: Voor persoonlijke begeleiding van innerlijke veranderingsprocessen kun je terecht bij Chris. Deze begeleiding is geschikt als je bijvoorbeeld te maken hebt met veranderingen in je leven waardoor je je oriëntatie kwijt bent geraakt. Het gaat dan in de eerst plaats om psychologische thema's. Ook kun je bij Chris terecht voor vragen over je spirituele of religieuze ontwikkeling.

Enneagram type-interviews: In zijn praktijk maakt Chris o.a. gebruik van het enneagram, een model van 9 karakterstructuren. Het is een mooi hulpmiddel dat je proces van innerlijke transformatie kan ondersteunen.

Tevens is Chris Ridhwan-leraar. In dat kader kan hij je in privé-sessies begeleiding geven ten behoeve van je spirituele ontwikkeling.

Bureau Meanders biedt de volgende trainingen en workshops aan over: - Open Zelfonderzoek - Werken met 'Innerlijke kinderen' - Het Enneagram - 'Leven in het nu' n.a.v. het werk van Eckhart Tolle.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Bureau Meanders. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bureau Meanders uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Koppestokstraat 63 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15474998.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bureau Meanders zijn o.a. :