Carpe Nunc in Amsterdam

Blijf in verbinding met wie je werkelijk bent!!

Over Carpe Nunc

Carpe Nunc valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Mevr. T. van Hest is de drijvende kracht achter Carpe Nunc. Ze is een Yogadocente, Effortless coach, Mindfulness idealist, Freelance schrijfster en Bodytalk behandelaar.

Mijn ervaringen, opleidingen en ontmoetingen maken mij tot wie ik nu ben geworden. Meditatie, yoga en zelfontwikkeling herinneren mij wie ik ben. Ik ben weliswaar een optelsom aan ervaringen, maar in diepste wezen is er geen ‘ik’. Wat dan overblijft is puur en alleen Onvoorwaardelijke Liefde, net als in ieder mens, net als in jou.

HATHA YOGA; Yoga laat je kennismaken met de subtielere niveaus van energie in je lichaam. We ‘doen’ yoga niet alleen met ons fysieke lichaam, maar voelen ook met ons emotionele lichaam.

COACHING; Als Effortless Coach begeleid ik je terug naar je eigen harte-wensen. Om de dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt, moeiteloos te realiseren.

MEDITATIE & MINDFULNESS; We willen zo graag onze doelen bereiken, streven naar meer en beter. Mindfulness is juist het tegenovergestelde. Het is geen doel op zich maar een middel. Het is juist een vorm van niet streven en alles laten zijn. Mindfulness is zeker niet makkelijk. Maar, het is te trainen die opmerkzaamheid.

BODYTALK; Bodytalk is een revolutionaire methodiek die het zelf genezend van het lichaam ondersteunt. Een Bodytalk sessie is géén symptoom behandeling. Bodytalk is een holistisch systeem ontwikkeld door Dr. John Veltheim en heeft kennis van diverse geneeswijzen zowel Westerse als Oosterse stromingen. Bodytalk kan ook prima naast andere behandelingen zoals fysiotherapie, medicatie, acupunctuur of andere (psychologische) trajecten worden ingezet.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Carpe Nunc uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Maliebaan 86 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41316051.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Carpe Nunc zijn o.a. :

Nieuws van Carpe Nunc in Amsterdam

Self Care

Self Care

“Self-care means giving you the permissions to pause" ~ Cecilia Tran

STILTE DAGEN

STILTE DAGEN

“Stilte verlicht je levenspad. Door niet te spreken, zie je duidelijker" ~ Mahatma Gandhi

STILTE DAGEN

STILTE DAGEN

"Stilte verlicht je levenspad. Door niet te spreken, zie je duidelijker" ~ Mahatma Gandhi

BODYTALK & EFFORTLESS COACHING

BODYTALK & EFFORTLESS COACHING

Trix Van Hest | Bodytalk Practitioner, Bewustzijnscoach, Yogadocente

Meet Trix! Onze nieuwe Vinyasa Yogadocent.

Meet Trix! Onze nieuwe Vinyasa Yogadocent.

Elke dinsdag van 19:00 - 20:00 uur

Welkom bij Carpe Nunc Academy!

Welkom bij Carpe Nunc Academy!

Carpe Nunc betekent ‘Pluk het moment’.