Cat out of the Box in Haarlem

Cat out of the Box: Hou je kat uit je box.

Over Cat out of the Box

Cat out of the Box valt onder de rubriek dierenwinkel uit Haarlem.

Wilt u ook uw box catproof maken? Zodat uw kindje in een veilige en schone box kan spelen en slapen? Dan bent u bij Cat out of the Box aan het juiste adres. Want met Cat out of the Box houdt u uw kat uit uw box!

Wanneer uw kat in uw box zit, is dat niet leuk maar ook gevaarlijk voor uw baby. Uw kat zal namelijk zichzelf lekker gaan wassen in de box en laat daarmee allerlei huidschilfers en andere viezigheid achter in de box.

De kans op een allergische reactie is hiermee groot. Daarnaast is het ook gevaarlijk als uw baby lekker in de box ligt, dat uw kat erbij of per ongeluk op uw baby gaat liggen. U kunt met de Cat out of the Box dit allemaal voorkomen.

Bekijkt u de website voor meer informatie en het aanbod. Heeft u een vraag aan Cat out of the Box? Neemt u dan contact op. U zal vriendelijk en netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Patricia zondag 6 mei 2018

4,5 sterren

“Handig rek! Voorkomt dat de kat steeds in de box springt. Mijn vriendin heeft er ook 1 besteld en legt die op de zandbak. Ook anti-poes! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Cat out of the Box uit de rubriek dierenwinkel uit Haarlem is gevestigd aan de Waddenstraat 22 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23218701.

Diensten en producten voor dierenwinkel

Trefwoorden die horen bij Cat out of the Box zijn o.a. :