Christina Sonius | Training, Therapie en Begeleiding in Hoofddorp

Christina Sonius Training, Therapie en Begeleiding | Zonder mij ben ik alleen.

Over Christina Sonius | Training, Therapie en Begeleiding

Christina Sonius | Training, Therapie en Begeleiding valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Christina Sonius heeft vanaf 1985 haar eigen therapeutische praktijk opgebouwd en haar kennisgebied verder uitgebreid.

Christina Sonius werkt eenvoudig, vooral met opstellingen. Dit werk is juist vanwege de stilte en de instemming heel doeltreffend. Jij en Christina Sonius kijken met de helderheid van de volwassene en de stilte van de ziel naar wat zich toont. Wellicht ga je daardoor op een andere manier naar jezelf kijken. In het reptiele deel van ons brein verliezen wij ons in vechten, vluchten en ontkennen. Echter, zodra er ook meer enige toestemming is of een zweem van een glimlach dan maken wij gebruik van de volwassen delen van ons brein. en ontstaat er ontspanning. Er zit een onbegrensde neurologische kracht in toestemming.

De opstellingen zijn een indrukwekkend en mooi gereedschap om jouw leven een stevige ondergrond te geven. Trauma werk en (familie-) opstellingen.

Het uitgangspunt is dat niet de gebeurtenis het trauma veroorzaakt, maar de lichamelijke gevolgen, zoals bevriezing, vechtgedrag, vluchtgedrag en hyperactiviteit. Als je lichaam nog stress in zich meedraagt, is het dat wat aandacht nodig heeft.

Het is een geïntegreerd deel van haar werken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, de werkwijze of tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Christina Sonius | Training, Therapie en Begeleiding uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Ravensbos 85 in Hoofddorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22225984.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Christina Sonius | Training, Therapie en Begeleiding zijn o.a. :