Cranio Haarlem in Haarlem

Cranio Haarlem: Behandelingen en sessies.

Over Cranio Haarlem

Cranio Haarlem valt onder de rubriek geneeskunde uit Haarlem.

Het gezicht achter Cranio Haarlem is Karen Maryam Amaya Amarylis. U kunt in deze praktijk terecht voor behandelingen waarbij lichaam en ziel een geheel worden. Het heeft karen diverse jaren gekost om dit niveau van behandelen te bereiken. Karen vindt het een grote eer om uw ziel en lichaam en geest bij te staan op uw reis.

U kunt bij Cranio Haarlem terecht voor diverse sessies en behandelingen. Uitgebreide informatie hierover ziet u op de website terug. Hieronder een overzicht van de behandelingen en sessies:

- Cranio Sacraaltherapie, meditatie en heling.

- Sessies: Stilte en rust, drie ritmes, intelligentie, hartsverbinding, ogen en Zien, mond en oor, familieopstelling, alarm ontladen, immuunsysteem, coaching, baby, psoas, emoties helen, baarmoederwerk, zielsessentie, tieners, hersenen, lymfedrainage en harmonisatie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Cranio Haarlem? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cranio Haarlem uit de rubriek geneeskunde uit Haarlem is gevestigd aan de Lotterstraat 41 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45223853.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Cranio Haarlem zijn o.a. :