De Mooiste Muren in Haarlem

De Mooiste Muren: Luxe behang.

Over De Mooiste Muren

De Mooiste Muren valt onder de rubriek webshop uit Haarlem.

In 2010 begon De Mooiste Muren als een klassiek interieurwinkel. Binnen korte tijd groeide deze winkel uit tot toonaangevend in haar branche. Veel mensen komen inspiratie opdoen bij De Mooiste Muren.

De Mooiste Muren biedt een unieke, inspirerende en uitgebreide behang- en verf assortiment aan. Daarnaast is er een enthousiast en hardwerkend team aanwezig om voor u aan de slag te gaan. Veerle Peyde is het gezicht achter De Mooiste Muren. Veerle voorziet haar klanten dagelijks van verhelderend en vakkundig advies op maat. Veerle is specialist op het gebied van historische behangen.

U kunt bij De Mooiste Muren terecht voor allerlei soorten behang. U kunt onder andere kiezen uit retro behang en fotobehang. Wilt u graag advies hoe u het beste zelf kunt behangen? Ook daar kan De Mooiste Muren u mee helpen. U krijgt tips en trucs hoe u dit het beste kunt doen.

U kunt de webshop bekijken voor het aanbod en meer informatie. Heeft u een vraag aan De Mooiste Muren? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Mooiste Muren uit de rubriek webshop uit Haarlem is gevestigd aan de Gierstraat 47 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5319008.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij De Mooiste Muren zijn o.a. :