De Nieuwe Taaltrainer in Heemstede

De Nieuwe Taaltrainer

Over De Nieuwe Taaltrainer

De Nieuwe Taaltrainer valt onder de rubriek opleiding uit Haarlem.

Bent u opzoek naar iemand die u kan helpen met het leren van verschillende talen? Zoek dan niet langer want dan bent u bij De Nieuwe Taaltrainer helemaal aan het juiste adres.

Dit is De Nieuwe Taaltrainer, hier kunt u terecht voor de beste taalcursussen. Gun uzelf het gemak van professioneel zakendoen door de taal van de klant te spreken. Door de persoonlijke en professionele begeleiding van onze taaltrainers, zult u al binnen een paar weken een duidelijke vooruitgang merken.

Bij ons kunt u terecht voor de talen:

* Engels: Een praktijkgerichte taaltraining op maat. Hier leert u optimaal communiceren in het Engels.

* Frans: Binnen een paar weken al vooruitgang boeken in het communiceren in het Frans.

* Duits: Zakelijke taalcursussen Duits op alle niveaus. Deze cursussen kunnen individueel of in groepsverband plaats vinden.

Heeft u nog vragen voor De Nieuwe Taaltrainer? Of wilt u meer te weten komen over de producten en diensten die zij leveren? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Nieuwe Taaltrainer uit de rubriek opleiding uit Haarlem is gevestigd aan de Vijfherenstraat 54 in Heemstede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29421027.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij De Nieuwe Taaltrainer zijn o.a. :