De Stroomstudio in De Zilk

Lifecoach & lichaamsgerichte therapie

Over De Stroomstudio

De Stroomstudio valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Petra Keijzer is de drijvende kracht achter De Stroomstudio.

Zou je graag weer meer verantwoordelijkheid over je eigen leven willen? Ben je op zoek naar iemand die jouw daar in kan helpen om jezelf weer te begrijpen? Dan ben je bij De Stroomstudio aan het juiste adres.

Stress Release Retreat

Als jij jezelf een enorme boost wil geven of meer rust in je hoofd en lichaam? Wil je dat het weer gaat stromen in je lijf, hoofd en leven? Geef of gun jezelf dan het Stress Release Retreat! Je krijgt gedurende drie opeenvolgende dagen, twee behandelingen per dag. 'S ochtends vroeg een behandeling en een aan het eind van de middag. We proberen er ongeveer 8 uur tussen te laten zitten om je lichaam de kans te geven de behandeling zo mooi mogelijk te verwerken.

Dit is zeer intensief en daarom is het aan te bevelen om deze dagen echt voor jezelf te hebben.Hierdoor duik je echt in jezelf en kun je loslaten, reflecteren en herstellen. Je krijgt zelfhulpoefeningen om evt tussendoor te doen, maar deze zijn in ieder geval enorm fijn om na de Retreat je nieuwe ik te ondersteunen bij het op gang houden van de stroom in je leven, je energie en je balans.

Het aanbod bij De Stroomstudio is:

- Stress Release Retreat

- Zelfhulp (online) Het Oplaadstation

- Stress Release

- Stroommap

- Jin Shin Jyutsu

Door verschillende ontspanningstechnieken, Jin Shin Jyutsu en holistische lifecoaching op maat, komt er weer ruimte in je hoofd en in je lichaam. Met als gevolg ontspanning, groei en plezier bij jezelf en je hele gezin!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van De Stroomstudio. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Stroomstudio uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Zilkerduinweg 178 in De Zilk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11861811.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Stroomstudio zijn o.a. :