De Switch Shiatsu in Haarlem

De Switch Shiatsu is een praktijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten!!!

Over De Switch Shiatsu

De Switch Shiatsu valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Haarlem.

De drijvende kracht achter De Switch Shiatsu is Olga Kruijswijk. Ze heeft de 3-jarige opleiding Shiatsu therapeut in Amsterdam gevolgd en is afgestudeerd als Shiatsu therapeut. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk De Switch Shiatsu. Shiatsu heeft mijn leven zodanig positief veranderd dat ik besloten heb om zelf de opleiding te volgen. Een Switch in mijn leven. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een praktijk te openen voor ontspanningsmassage heb ik die met beide handen aangegrepen.

Inmiddels heb ik mij verder ontwikkeld door het volgen van verschillende cursussen/ opleidingen. In mijn praktijk kunt u terecht voor: - Shiatsu therapie - Shiatsu massage - Do-in yoga - Zwangerschapsmassage - Hotstone massage - Stoelmassage - Bedrijfsmassage - Evenementen en Promotiemassage. - Workshops - Cadeaubonnen

Naast de Shiatsu heb ik jarenlang in de paardensport gewerkt. Hierbij heb ik gemerkt dat de paarden net als wij ook behoefte hebben aan ontspanning en warmte. Mijn uiteindelijke doel is dan ook om de Shiatsu opleiding voor paarden af te ronden. Zodat ik in de toekomst zowel de ruiter als het paard kan behandelen als een eenheid. Tussentijds heb ik mij al verdiept in de paarden massages op basis van Hotstone techniek. Samen met mijn opgedane kennis van de Shiatsu stelt dit mij in staat de Hotstone massage effectief toe te passen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Switch Shiatsu uit de rubriek gezondheidscentrum uit Haarlem is gevestigd aan de A. Hofmanweg 5A in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43087431.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij De Switch Shiatsu zijn o.a. :

Nieuws van De Switch Shiatsu in Haarlem

Nieuwe behandeling Shiatsu pijnbestrijding!!

Nieuwe behandeling Shiatsu pijnbestrijding!!

Bij de Shiatsu pijnbestrijding maak ik gebruik van dr. Tan Balance methode.