De Traploper Haarlem in Haarlem

De Traploper Haarlem: Ambachtelijke trapbekleding van klassiek tot modern.

Over De Traploper Haarlem

De Traploper Haarlem valt onder de rubriek stoffeerder uit Haarlem.

De drijvende kracht achter De Traploper Haarlem is Jürgen Schend. Jürgen is een binnenhuisarchitect en stoffeerder.

Jürgen zijn eerste stap in de wereld van binnenhuisarchitectuur was de ambachtsopleiding tot stoffeerder. Daarna heeft Jürgen Binnenhuisarchitectuur gestudeerd. Deze studie heeft hij in 1992 afgerond. Inmiddels werkt Jürgen ruim 30 jaar in het vak.

U kunt bij De Traploper Haarlem terecht voor ambachtelijke trapbekleding, van klassiek tot modern. De Traploper Haarlem kan u een gevarieerd aanbod van trapbekleding aanbieden. Om een goed beeld te krijgen van wat het meest geschikt is voor uw interieur, levert Jürgen u een verscheidenheid aan kleuren, materialen en design.

De Traploper Haarlem zal eerst met u bespreken wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn (praktisch als financieel). Met zijn team van vakmensen zorgt Jürgen tot in detail voor de uitvoering.

Heeft u een vraag aan De Traploper Haarlem? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u ook altijd de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Traploper Haarlem uit de rubriek stoffeerder uit Haarlem is gevestigd aan de Oude Groenmarkt 15 - 19 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50604854.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij De Traploper Haarlem zijn o.a. :