De wereld van Jansje in Haarlem

De verrassende cadeauwinkel en lunchroom in het centrum van Haarlem!

Over De wereld van Jansje

De wereld van Jansje valt onder de rubriek webshop in Haarlem.

Bij De wereld van Jansje kunt u terecht voor huisgemaakte producten en verrassende cadeaus. Bij Jansje wordt alles vanuit maatschappelijke betrokkenheid ontworpen en geproduceerd.

In onze lunchroom kunt u genieten van de meest lekkere broodjes en zoetigheden welke worden gemaakt van duurzame producten, onze zeer goed opgeleide gastheren en gastvrouwen met een beperking heetten u van harte welkom en helpen u graag bij het maken van een keuze.

Ook wanneer u op zoek bent naar een uniek en eerlijk cadeau bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. In onze sfeervolle winkel vindt u een ruim assortiment aan duurzame cadeaus, deze kopen wij in bij sociale ondernemingen. Daarnaast hebben wij sinds 2014 ons eigen label, deze handgemaakte producten uit o.a. Nepal en Bali kunt u uiteraard vinden in onze winkel!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De wereld van Jansje uit de rubriek webshop uit Haarlem is gevestigd aan de Grote Houtstraat 45 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5422752.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij De wereld van Jansje zijn o.a. :