Duba Multicare in Haarlem

Duba multicare biedt u een totaal­pakket op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging.

Over Duba Multicare

Duba Multicare valt onder de rubriek schoonheidssalon in Haarlem.

In de schoon­heidssalon wordt er door deskundige schoonheidsspecialistes gewerkt met o.a. natuurzuivere cosmetica van Dr. Grandel. Dr. Grandel gebruikt bij de formulering van zijn exclusieve preparaten voor gezichts- en lichaams verzorging bij voorkeur enkel grond- en werkstoffen uit de natuur.

Behandelingen: * Gezichtsbehandeling * Hotstone massage * Wimpers krullen * Ontharing * De meso roller * Permanente make-up

Tevens zijn wij gespecialiseerd in permanente make-up en definitief ontharen hierbij maken wij gebruik van de nieuwe veilige IPL ontharings methode. Daarnaast hebben wij ook voor Striae en Cellulitis een nieuwe behandeling. De Meso roller, deze maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige mate teint. Resultaat is al binnen een week zichtbaar. Dit is ook een succesvolle behandeling bij acne, pigmentvlekken en littekens.

Gaat u trouwen? Voor een compleet bruidsarrangement met proef make-up en een gezichtsbehandeling bent u bij ons ook van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat u mooi en stralend aan deze dag kunt beginnen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Duba Multicare uit de rubriek schoonheidssalon uit Haarlem is gevestigd aan de Eksterlaan 135 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5371798.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Duba Multicare zijn o.a. :