Eendenverhuur Kennemerland in Heemstede

Eendenverhuur Kennemerland: Nostalgische 2CV verhuur.

Over Eendenverhuur Kennemerland

Eendenverhuur Kennemerland valt onder de rubriek verhuur uit Haarlem.

Zoekt u een bedrijf waar u een nostalgische 2CV kunt huren? Dan bent u bij Eendenverhuur Kennemerland aan het juiste adres. U kunt bij Eendenverhuur Kennemerland een witte, rode of blauwe eend huren.

De witte eend is bijzonder goed geschikt als trouwauto. In de rode eend kunt u heerlijk toeren. De blauwe eend wordt regulier gebruikt en is dus niet altijd beschikbaar voor de verhuur. U kunt er wel voor kiezen om de blauwe eens als volgauto te gebruiken bij een huwelijk, waar de rode en witte auto's al ingezet worden.

Wilt u ook een bollenrit in het voorjaar maken of lekker naar het strand rijden in de zomer? Of wilt u uw vrienden of familie verrassen met een leuke rit in een mooie en unieke eend? Dan kunt u kiezen voor Eendenverhuur Kennemerland!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Eendenverhuur Kennemerland? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eendenverhuur Kennemerland uit de rubriek verhuur uit Haarlem is gevestigd aan de Eerelmansstraat 5 in Heemstede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38743047.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Eendenverhuur Kennemerland zijn o.a. :