ehsanebadi.nl in Amsterdam

ehsanebadi.nl | Lichaamsgerichte psychotherapie & coaching.

Over ehsanebadi.nl

ehsanebadi.nl valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Ervaar meer rust, energie en verbinding.

Wil jij minder angst ervaren en je veiliger voelen? Heb je behoefte aan meer energie en rust? Wil je uit je hoofd en meer in je lijf, en je gevoel? Of speelt op dit moment een ander thema in je leven wat aandacht vraagt? Bij Ehsan Ebadi ben je welkom voor een intake op locatie of online via Skype of Zoom.

Ehsan Ebadi is geboren in Iran, van zijn 4e tot 10de heeft hij in Irak gewoond, waar hij de Iran-Irak en Eerste Golfoorlog meemaakte. In 1991 vluchtten zij naar Nederland. Deze periode heeft Ehsan Ebadi heel bewust meegemaakt en heeft het een grote impact op hem gehad.

Als kind was Ehsan Ebadi heel geïnteresseerd in andere mensen, maar ook in zijn eigen gedachten. Hoe bijvoorbeeld sommige gedachten veel positiever waren dan andere. Later raakte hij geïnteresseerd filosofie en spiritualiteit en stopte hij met zijn wel als ICT-consultant om bij Plum Village in de leer te gaan bij de Zen boeddhistische monnik Thick Nhat Than. De 4 maanden die hij hier heeft doorgebracht, veranderde de koers van zijn leven. Zijn interesse in lichaam en geest, en verlangen naar liefde en vrijheid kregen de hoogste prioriteit. Om zijn opleidingen Massage & Beweging Therapie en Somatic Experiencing en vele retraites te kunnen bekostigen is hij nog een paar jaar doorgegaan met zijn werk als consultant.

Tegenwoordig geeft Ehsan Ebadi naast één op één therapiesessies ook workshops. Dit doet Ehsan Ebadi onder de paraplu van zijn onderneming Conscious Invitations waar workshops gegeven worden op het gebied van body, mind & spirit. Allemaal op jou op verschillende manieren uit te nodigen tot je essentie en tot een hogere kwaliteit van je dagelijkse leven.

Voor meer informatie over de tarieven, sessies en mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ehsanebadi.nl uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Laagte Kadijk 148 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11608982.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ehsanebadi.nl zijn o.a. :