El Paco in Noordwijkerhout

Life- en paardencoaching voor kind & gezin

Over El Paco

El Paco valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Mevr. Caroline van Veen is de drijvende kracht achter El Paco. Praktijk voor Life- en Paardencoaching voor iedereen binnen het gezin of familie, die om welke reden dan ook uit balans is geraakt.

Ben je uit balans door een ingrijpende ziekte, overlijden, relationele of psychische problemen ? Heb je als gezin coaching of begeleiding nodig hierbij? Zoek dan niet verder. Je bent bij El Paco aan het juiste adres. El Paco biedt Coaching en Begeleiding voor iedereen binnen een gezin die daar behoefte aan heeft. Door samen aan de slag te gaan, met als doel nieuwe inzichten te creëren en daarna weer zelf verder te kunnen gaan. Ik geloof in de kracht van de paarden om mensen te helpen groeien.

Ik biedt unieke coaching met behulp van paarden aan. Tijdens coaching sessies waarbij een paard wordt ingezet, is een vorm van paardencoaching. Je bent samen met de coach bij het paard in de paddock of wei. Je hoeft daarbij niet op het paard. Paarden zijn heel sensitief en reageren op wat er bij de mens echt speelt vanbinnen. Dit hebben ze van nature in zich. Ik werk zelf met kleine minipaardjes, Falabella's.

Jij en je kind verdienen het om gelukkig te zijn en te stralen!

Voor wie is het bestemd:

- Kinderen van 6-12 jaar

- Kinderen in de pubertijd

- Jongvolwassenen

- Ouder / Verzorgende

Indien er interesse is in coaching voor jezelf of iemand anders, dan kunnen we een vrijblijvende afspraak inplannen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van El Paco. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

El Paco uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Gooweg 42 in Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11370378.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij El Paco zijn o.a. :