En-Gea in Haarlem

Healing - Reading - Tarotconsulten - Huiszuivering

Over En-Gea

En-Gea valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Haarlem.

Welkom bij En-Gea, de plek voor workshops, healings, tarotconsulten, huiszuiveringen, waskaarten lezen en leren over de werking van stenen.

Healing: Ik kan u twee soorten healing aanbieden. 1. Miraja Soul Energy Healing: Met deze healing hoop ik jou te mogen helpen om meer in balans te komen. 2. Ankh Energy Healing: Deze healing richt zich op de energetische blauwdrukken van de mens. Goed inzetbaar wanneer u vast zit, ondersteuning wenst in groeiprocessen, behoefte hebt aan inzicht, maar ook bij angsten, kwaadheid, onrust en gebrek aan zelfvertrouwen.

Tarotconsulten: Met tarotkaarten kun je inzicht krijgen in allerlei aspecten van je leven. Zoals je eigen ontwikkeling, bewuste en onbewuste zaken, liefde en werk.

Huiszuivering met de Ankh: Bij een huiszuivering wordt de energie die vast blijft hangen opgeruimd. Dit kan energie zijn van vorige bewoners, overledene, of oude energie / emoties van jezelf. Deze energie kan zwaar aanvoelen. De huiszuiveringen doe ik samen met Karin Kleijn.

Waskaarten lezen: Ik tune even in op de waskaart en ga je vertellen wat ik voor jou in deze kaart zie. Wat er op dat moment speelt of waar je op moet letten. Welke weg je in mag slaan. Uiteraard krijg je de kaart mee naar huis.

Via mijn webshop kun je je inschrijven voor workshops.

Laat je verrassen en kom snel even kijken op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

En-Gea uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Haarlem is gevestigd aan de Catharina van Rennesplaats 7 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28732913.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij En-Gea zijn o.a. :

Nieuws van En-Gea in Haarlem

Aanbieding Juni 2024 | Tarotconsult via WhatsApp van 20,- NU VOOR 10,-

Aanbieding Juni 2024 | Tarotconsult via WhatsApp van 20,- NU VOOR 10,-

Krijg inzicht in je leven, je bewustzijn en je ontwikkeling.