Erica Friedheim - Kookt op locatie in Haarlem

Erica Friedheim - Kookt op locatie. Koken met passie en mooie ingrediënten, alles even smakelijk als verrassend.

Over Erica Friedheim - Kookt op locatie

Erica Friedheim - Kookt op locatie valt onder de rubriek catering uit Haarlem.

De drijvende kracht achter Erica Friedheim - kookt op locatie is Erica Friedheim. Samen met jouw bespreekt Erica de mogelijkheden en jouw wensen en komt ze de locatie bekijken. Tevens kan Erica jouw diner of partij voorzien van personeel, servies en aankleding. Vanuit haar kookatelier worden de verschillende gerechten tot in detail voorbereid.

Erica organiseert regelmatig "aanschuiftafel" avonden. Hier leer je nieuwe mensen kennen, heerlijk eten en drinken maar bovenal genieten. Deze avonden worden georganiseerd bij Erica thuis of op bijzondere locaties.

Tevens biedt Erica workshops aan waarbij je leert alles voor te bereiden, het koken en het serveren van de gerechten. Deze workshop is beschikbaar vanaf 4 personen tot 10 personen. Erica zorgt voor alle ingrediënten en kookgerei. En het belangrijkste, na de workshop mag je natuurlijk alles lekker opeten!

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Erica Friedheim - Kookt op locatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Erica Friedheim - Kookt op locatie uit de rubriek catering uit Haarlem is gevestigd aan de Cornelissteeg 1b in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29212919.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Erica Friedheim - Kookt op locatie zijn o.a. :