Excellent Mediation in Santpoort-Zuid

Excellent Mediation: Onafhankelijk en onpartijdig bij scheiden.

Over Excellent Mediation

Excellent Mediation valt onder de rubriek mediation in Haarlem.

Zoekt u een echtscheidingsmediator die onpartijdig en onafhankelijk te werk gaat? Dan bent u bij Excellent Mediation aan het juiste adres.

Door te kiezen voor mediation kunt u samen een slopende rechtszaak besparen. De financiën zullen goed geregeld gaan worden en Excellent Mediation staat u als sparringspartner hier graag bij.

De drijvende kracht achter Excellent Mediation is Angelien Bolsenbroek. Angelien is één van de 200 geregistreerde financieel echtscheidingsadviseurs in Nederland. Daarnaast is zij MfN Register mediator en specialist in mediation bij echtscheidingen.

Angelien zoekt tijdens het bemiddelen naar een oplossing waar alle partijen enthousiast over kunnen zijn. Het doel is dan ook om een oplossing tot stand te laten komen, waarin beide partijen zich kunnen vinden en die hun belangen op aanvaardbare wijze tegemoet komen.

Angelien heeft kennis van financiële zaken en een groot empathisch vermogen. U zult stap voor stap door het hele proces begeleid worden en beide kunt u aangeven wat uw wensen hierin zijn.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Excellent Mediation? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15633334.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Excellent Mediation zijn o.a. :