Fit met Jip in Haarlem

Word Fit met Jip, personal training Haarlem.

Over Fit met Jip

Fit met Jip valt onder de rubriek sportschool uit Haarlem.

Fit met Jip biedt personal trainingen aan. Deze persoonlijke trainingen zijn zwaar maar zeker effectief. Er worden diverse soorten trainingen aangeboden door Fit met Jip. Deze trainingen zie je hieronder terug:

- Personal training.

- Small group training.

- Bootcamp training.

Een personal trainer is een beweeg expert. Of het nu gaat om afvallen, het opbouwen van spiermassa, het verbeteren van je lichaamshouding of om te revalideren. Bij personal training staat je eigen lichaam centraal. Als personal trainer werk ik aan de hand van een trainingsprogramma die ik voor iedere klant opstel.

Wanneer je gaat trainen bij Fit met Jip, dan betekend het dat: Je gaat sporten op je eigen niveau, wekelijks wisselende trainingen krijgt, professionele en persoonlijke begeleiding krijgt, gaat trainen wanneer het jou uitkomt en resultaat gaat behalen en behouden.

Wil je graag meer weten over Fit met Jip? Neem dan eens een kijkje op onze website of Facebook pagina. Natuurlijk kun je ook altijd persoonlijk contact opnemen. Fit met Jip staat je graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fit met Jip uit de rubriek sportschool uit Haarlem is gevestigd aan de Ossenhoofdsteeg 7a in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55746297.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Fit met Jip zijn o.a. :