Frank Traint in Bloemendaal

Frank Traint: Persoonlijke productiviteit.

Over Frank Traint

Frank Traint valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

De drijvende kracht achter Frank Traint is Frank Bijl. Frank is een trainer, business coach en HeartMath coach. De basis van Frank ligt in de Design en Corporate Identity, aangevuld met organisatiepsychologie en marketing.

Frank heeft 20 jaar mogen meewerken aan de interne en externe communicatie van diverse organisaties, zoals: Libertel,Rabobank, Daf Trucks, Bouwfonds, DSM, Eneco, Veronica, Stork, Fokker, Organon, Medtronics, Jones Lang LaSalle, Nationale Nederlanden, Delta lloyd, Unilever, Procter & Gamble, Nedlloyd, Philips, IBM Europe, Akzo Nobel, Shell, KPN, Wehkamp, de Vara en Nutricia.

Frank heeft de afgelopen 15 jaar zich gespecialiseerd in timemanagement oplossingen binnen het MKB (vanaf 5 medewerkers). Frank zet zijn creatieve brein en ervaring in om uw organisatie of afdeling zo effici├źnt mogelijk te laten werken.

Frank Traint kan diverse soorten trainingen en coaching aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten:

- Individuele trainingen en teamtrainingen.

- Communiceren onder druk.

- Intuïtief timemanagement.

- Zelfmanagement.

- Focus versus alertheid.

- Doelbewust in balans komen en blijven.

U kunt de website van Frank Traint bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Frank Traint uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Kinheimweg 47 in Bloemendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5269448.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Frank Traint zijn o.a. :