Grau Schilders & Stucadoors B.V. in Zandvoort

Grau Schilders & Stucadoors B.V. gevestigd in Zandvoort. Voor al uw stucwerk, schilderwerk, latex spuiten, renovatie of nieuwbouw.

Over Grau Schilders & Stucadoors B.V.

Grau Schilders & Stucadoors B.V. valt onder de rubriek schilder in Haarlem.

Welkom bij Grau schilders en stucadoors voor al uw stucadoor- en schilderwerk

Grau Schilders & Stucadoors B.V. is opgericht in 1993, wij zijn de afgelopen 17 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in zowel stucwerk en schilderwerk/latex spuiten. Wij werken met een jong en enthousiast vast team van mensen die ruime ervaring hebben als stucadoor en of schilder/latex spuiter.

Nieuwbouwwoningen, oude woningen en bedrijfspanden, Grau Schilders & Stucadoors B.V., heeft zich de afgelopen jaren in vele projecten bewezen kwaliteit te leveren en zijn afspraken na te komen. Zowel grote als kleinere projecten kunnen door ons in een kort tijdsbestek naar tevredenheid worden gerealiseerd.

Prijzen van een stucadoor en schilder/latex spuiten kunnen vaak sterk uiteen lopen door de manier van afwerking, materiaalgebruik en de hoeveelheid ervaring een stukadoor en of schilder heeft.

Grau Schilders & Stucadoors probeert zich daarom te onderscheiden om alleen te werken met de allerbeste producten en de allerbeste vakmensen.

Wij kunnen alle voorkomende traditionele en nieuwe technieken op stucadoor en schildersgebied uitvoeren en proberen dit altijd aan te bieden voor een zon scherp mogelijke prijs.

* Glad pleisterwerk wanden en plafond * Latex spuiten wanden en plafond * Stucadoren van wanden en plafond met rei * Badkamers en keukens waterpas uitrapen/stucadoren * Spachtelputz/sierpleister aanbrengen op wanden * Lijsten op plafond * Restauratie * Stucadoren buitengevels * Raapwerk

Door onze ruime ervaring en ons te verdiepen in de nieuwste trends en producten kunnen wij U woning U droomhuis maken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Grau Schilders & Stucadoors B.V. uit de rubriek schilder uit Haarlem is gevestigd aan de Dr. J.G. Mezgerstraat 46 in Zandvoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55324606.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Grau Schilders & Stucadoors B.V. zijn o.a. :

Nieuws van Grau Schilders & Stucadoors B.V. in Zandvoort