Happy Handlettering Haarlem in Haarlem

Handletteren is hip!!!!

Over Happy Handlettering Haarlem

Happy Handlettering Haarlem valt onder de rubriek workshops in Haarlem.

Jean-Paul Mombers is zelfstandig grafisch ontwerper en docent grafische vormgeving. En lettergek. Dol op letters, typografie en dat wat je er mee kunt doen. Het ambachtelijke handlettering heeft zijn hart gestolen. De verscheidenheid aan toepassingen maakt het voor hem alleen maar leuker. Op deze pagina vind je meer informatie over zijn opleiding en werkervaring. Onderaan kun je meer lezen over zijn jurylidmaatschap en de prijzen die hij won met zijn werk.

Cursus en workshops

Happy Handlettering Haarlem organiseert cursussen en workshops op verschillende locaties. In de workshops ga je met een onderwerp aan de slag. Aan het einde van de bijeenkomst neem je je eigen werk mee naar huis. Je krijgt natuurlijk ook materialen zodat je thuis lekker verder kunt handletteren. De cursus biedt meer verdieping. Je leert verschillende technieken. Je wordt begeleid terwijl je werkt aan je eigen product. Ook hier geldt dat je je werk mee naar huis neemt, samen met materialen en handleidingen. Wil je net iets anders? Dat kan. Happy Handlettering Haarlem geeft bijvoorbeeld ook les aan kleine groepen bij mensen thuis.

Handletteren

Handletteren of handlettering is mooi schrijven. Mooie letters maken die er net anders uitzien dan anders. Het is letters tekenen in plaats van schrijven. Met vaak een verrassend effect. Kijk maar eens naar deze letter C. Hand getekend en helemaal doordacht. Van de grootte van de blokjes tot de manier waarop de onderkant van de letter afbreekt.

Wat heb je nodig? Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt. Potlood, papier, een gummetje en inspiratie is al voldoende. Wil je meer? Werk dan met pennen, brush stiften en Oost-Indische inkt. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt. Bladgoud toevoegen aan je letters geeft weer een heel ander effect. Denk aan oude handschriften, toen monniken nog dagenlang of wekenlang bezig waren met het overschrijven van teksten. Hoofdletters kregen extra aandacht. Dat waren kunstwerkjes!

Wil jij weten hoe jij kunt leren ‘handletteren’? Volg dan een workshop of cursus .

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Happy Handlettering Haarlem uit de rubriek workshops uit Haarlem is gevestigd aan de Floresstraat 79 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-5258944.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Happy Handlettering Haarlem zijn o.a. :