Happy Hypno in Haarlem

Hypnose of Hypnotherapie is de snelste en meest effectieve methode om psychosomatische klachten en angsten aan te pakken!!!

Over Happy Hypno

Happy Hypno valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Haarlem.

Dortie Gielen is de drijvende kracht achter HAPPY HYPNO hypnotherapie. Vanuit haar overtuiging dat de zorg voor ons brein net zo belangrijk is als die voor ons lichaam, heeft zij zich gespecialiseerd in hypnotherapie.

In deze (Corona) maatschappij met veel onzekerheid, angst en stress, kampen steeds meer mensen met klachten of ontwikkelen slechte gewoonten. We weten (bewust) precies wat goed voor ons is en toch krijgen we onze gedachten en ons gedrag daar niet op aangepast.

60% van onze fysieke en mentale klachten vinden hun oorsprong in ons onderbewustzijn. Als we onze overtuigingen en ervaringen kunnen herwaarderen, kunnen we optimaal gebruik maken van het zelfhelend vermogen van ons brein. Hypnose of Hypnotherapie is de snelste en meest effectieve methode om psychosomatische klachten en angsten aan te pakken.

Behandelingen die zij aanbiedt:

- Afvallen en gewichtsbeheersing

- Stress & Burn-out behandelen en voorkomen

- Zelfvertrouwen bouwen

- Coming soon, Hypnobirthing

- Angsten

- Stoppen met roken

Ons onderbewustzijn heeft een onbegrensd lerend vermogen. Elke verandering die we vrijwillig toelaten tot ons onderbewustzijn wordt voor “waar” aangenomen. Hierdoor worden de overtuigingen blijvend.

Wat is hypnose? Op basis van 100% vertrouwen en een gedegen intake, breng ik je in een staat van ultieme ontspanning. Daardoor geef je mij toegang tot je onderbewustzijn en kan ik jouw "programma" aanpassen.

Wil je meer weten? Check dan de website. Je kunt ook zelf contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Happy Hypno uit de rubriek gezondheidscentrum uit Haarlem is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 54 B in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53704302.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Happy Hypno zijn o.a. :