HealthyStuff in Haarlem

HealthyStuff: orthomoleculaire therapie & health check in Haarlem

Over HealthyStuff

HealthyStuff valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Haarlem.

Heeft u last van (chronische) lichamelijke of psychische klachten of wilt u gezonder gaan leven maar weet u niet hoe te beginnen? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Het wordt de laatste tijd steeds duidelijker dat een gezonde leefstijl en goede voeding een positieve invloed heeft op het lichaam.

In de tijd waarin wij leven is het lastig om alle juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. We hebben het druk, koken uit pakjes en zakjes, eten te weinig vers fruit en groenten, roken en drinken te veel alcohol. Het lichaam krijgt dus niet de juiste, te weinig of zelfs verkeerde stoffen binnen. Uiteindelijk gaat het lichaam protesteren en ontstaan er klachten en ziektes. Wist je dat een slecht voedingspatroon, na roken de grootste risico op overlijden is?

Mijn naam is Esther Haverkort, ik begeleid u graag bij de zoektocht naar een gezondere levensstijl die past bij uw leven en uw lichaam. Dit doe ik door gebruik te maken van orthomoleculaire therapie & door middel van een health check.

Deze health check is ook uitermate geschikt voor bedrijven. Een health check helpt bij het opsporen van eventuele gezondheidsrisico’s. Wanneer dit op tijd gebeurd kun je deze risico’s significant verlagen door je levensstijl te veranderen. Dat betekent voor uw bedrijf gezonder personeel en minder uitval door ziekte. Deze health check kan, wanneer gewenst, op locatie worden afgenomen.

Wat wordt er allemaal gemeten bij een healtcheck?

* AGE-Reading * Bloeddruk en hartritme * Glucose * HB, hematocriet * Urine * BMI, vetpercentage, vochtpercentage, visceraal vet, botmineraal, fysieke conditie * Cholesterol (HDL/LDL, cholesterol ratio en triglyceriden)

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HealthyStuff uit de rubriek gezondheidscentrum uit Haarlem is gevestigd aan de Hendrik Figeeweg 3F Unit 7A in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51164269.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij HealthyStuff zijn o.a. :