Ilse Healing in Beverwijk

Ilse Healing: alternatieve geneeswijzen en coaching

Over Ilse Healing

Ilse Healing valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

U kunt in de praktijk van Ilse terecht voor coaching, healings en Bach Bloesem therapie. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een online of telefonisch consult.

Ilse begeleidt mensen o.a. bij complexe scheiding, ouderverstoting en herstellen van emotionele en psychische mishandeling/narcisme.

Als ervaringsdeskundige zet zij zich op diverse manieren in voor slachtoffers van psychische en emotionele mishandeling. Ilse werkt daarbij samen met andere ervaringsdeskundigen, professionals en organisaties.

Alles is gericht op het zelfhelend vermogen van de mens. Weet u even niet wat goed voor u is door de situatie waar u in zit? Ilse helpt u, door haar behandelingen, dit weer te herinneren.

Ilse heeft veel kennis door haar opleidingen, werkervaringen, persoonlijke ervaringen en holistische/persoonlijke manier van werken. Ilse combineert hierbij technieken uit de NLP, lichaamsgericht werk, energiewerk, Bach Bloesem therapie, CGT, RET, hypnotherapie, meditatie en kinesiologie.

Kaart trekken:

Opgestegen Meesters: Dit zijn grote spirituele healers en leraren. Ze komen uit elke religie en cultuur en zijn niet confessioneel gebonden. Bent u benieuwd naar de boodschap die zij op dit moment voor u persoonlijk hebben? Heeft u een vraag hoe u met een situatie om moet gaan? Ilse trekt graag een kaart voor u. Zij hoeft niet te weten wat uw eventuele vraag is.

Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U kunt voor meer informatie de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ilse Healing uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Begoniahof 1 in Beverwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52027466.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ilse Healing zijn o.a. :