Karmeliet Catering in Haarlem

Karmeliet Catering: Voor bijna iedere wens een passende en vooral smakelijke invulling.

Over Karmeliet Catering

Karmeliet Catering valt onder de rubriek catering uit Haarlem.

Bent u opzoek naar een van de lekkerste cateringbedrijven uit Haarlem en omstreken? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Karmeliet Catering helemaal aan het juiste adres.

Karmeliet Catering is ooit ontstaan uit het bekende Haarlemse restaurant Bodega de Karmeliet (1982-2015) en draait inmiddels geheel zelfstandig. Door de jaren ervaring in het restaurant weten ze nu als geen ander hoe het is om goed en smakelijk eten te maken voor een scherpe prijs.

Wij ons kunt u terecht voor:

* Lunchen

* Buffetten

* Borrelhapjes

* Ontvangstruimtes

Het is mogelijk om het restaurant gevoel bij u thuis te krijgen. Karmeliet Catering zet met plezier iemand bij uw feest of speciale gelegenheid in die u bedient waardoor u echt het restaurant gevoel ervaart.

Heeft u nog vragen voor Karmeliet Catering? Of wilt u meer te weten komen over de diensten en producten die zij leveren? Neem dan gerust even contact met hun op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Karmeliet Catering uit de rubriek catering uit Haarlem is gevestigd aan de Spekstraat 6 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25040149.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Karmeliet Catering zijn o.a. :