KennemerZorg in Haarlem

Met KennemerZorg is het Zorgeloos leven.

Over KennemerZorg

KennemerZorg valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Haarlem.

Normen en waarden staan centraal bij de dienstverlening van KennemerZorg. Hoe wil ik zelf later verzorgd worden en wie komen er bij mij over de vloer? Deze visie is van groot belang tijdens de dienstverlening. KennemerZorg is een kleinschalige particuliere thuiszorgorganisatie. Bij KennemerZorg zijn enthousiaste medewerkers in dienst die garant staan voor professionele zorgverlening.

Wij staan dicht bij de mensen. Zowel letterlijk als figuurlijk, Wij komen tijdens ons werk bij de mensen thuis waardoor we letterlijk dichtbij zijn, daarnaast is onze zorg bedoeld als een verlengstuk van het gezin. Wij richten ons op een zo aangenaam en normaal mogelijke situatie. Hierdoor proberen wij de cliƫnt zo lang als redelijkerwijs mogelijk thuis te laten wonen zodat het nog lang vertrouwd is. Uiteraard zonder dat er op comfort en verzorging word ingeleverd. Wilt u graag thuis blijven wonen ondanks een ziekte, handicap of na een ziekenhuis opname? Wij leveren professionele verpleging, verzorging of begeleiding.

Voor meer informatie en onze contactgegevens kunt u een kijkje nemen op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KennemerZorg uit de rubriek zorg en welzijn uit Haarlem is gevestigd aan de Palletweg 32 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17069696.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij KennemerZorg zijn o.a. :