KynoCoach Haarlem in Haarlem

Haal meer uit de relatie met uw hond!

Over KynoCoach Haarlem

KynoCoach Haarlem valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Welkom bij KynoCoach Haarlem!

Zoekt u hulp voor uw hond of kennis over honden?

Bij ons kunt u terecht wat betreft gedragsbegeleiding voor uw hond, individuele uitlaatservice en hondenmassage.

Wij zijn ons er zeer van bewust dat uw hond familie is en de juiste begeleiding & aandacht verdient. Elke hond is uniek en vraagt om een werkwijze die aansluit bij wat uw hond nodig heeft maar waar u zich ook prettig bij kunt voelen.

KynoCoach helpt u het gedrag van uw hond begrijpen

Een hond in huis nemen, of dit nu een pup is of een volwassen hond, is een ingrijpende beslissing voor de hond en voor u. Als u overweegt een hond in de familie op te nemen of net een hond in huis heeft genomen, kan KynoCoach u samen begeleiden zodat de startfase zo goed mogelijk verloopt. Wederzijds vertrouwen opbouwen en communiceren, zijn een belangrijke basis voor een goede relatie. Het is hierbij noodzakelijk dat u begrijpt wat uw hond u probeert duidelijk te maken d.m.v. zijn lichaamstaal.

Ongewenst of probleemgedrag

Toch kan het gebeuren dat het een keer fout gaat en uw hond gedrag vertoont dat u als een probleem of ongewenst ervaart en u graag anders zou zien. Of dat uw hond gedrag vertoont dat er op wijst dat hij zich in bepaalde situaties niet prettig voelt en wel wat hulp kan gebruiken. KynoCoach begeleidt u hierin en laat zien hoe u uw hond die hulp kunt geven.

Oudere hond of hond met beperking

Zoekt u activiteiten voor uw hond die een dagje ouder is of die een fysieke beperking heeft? KynoCoach zoekt graag voor u uit hoe uw hond op een leuke manier bezig kan blijven binnen zijn mogelijkheden.

Voor een individuele uitlaatservice kunt u ook bij KynoCoach terecht zodat uw hond tijdens de wandeling de aandacht krijgt die hij verdient.

Ook verzorgen wij ontspanningsmassage voor uw hond: dit kan gebruikt worden als ondersteunende therapie bij probleemgedrag of omdat dit heel erg fijn voor uw hond kan zijn.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.

Werkgebied is ongeveer 60km rondom Haarlem


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KynoCoach Haarlem uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Gen. Jouberstraat 53 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23415669.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KynoCoach Haarlem zijn o.a. :