KynoCoach Haarlem in Haarlem

Haal meer uit de relatie met uw hond!

Over KynoCoach Haarlem

KynoCoach Haarlem valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Welkom bij KynoCoach Haarlem!

Zoekt u hulp voor uw hond of kennis over honden?

Bij ons kunt u terecht wat betreft gedragsbegeleiding voor uw hond, individuele uitlaatservice, hersenwerk voor honden en hondenmassage.

Wij zijn ons er zeer van bewust dat uw hond familie is en de juiste begeleiding & aandacht verdient. Elke hond is uniek en vraagt om een werkwijze die aansluit bij wat uw hond nodig heeft maar waar u zich ook prettig bij kunt voelen.

KynoCoach helpt u het gedrag van uw hond begrijpen

Een hond in huis nemen, of dit nu een pup is of een volwassen hond, is een ingrijpende beslissing voor de hond en voor u. Als u overweegt een hond in de familie op te nemen of net een hond in huis heeft genomen, kan KynoCoach u samen begeleiden zodat de startfase zo goed mogelijk verloopt. Wederzijds vertrouwen opbouwen en communiceren, zijn een belangrijke basis voor een goede relatie. Het is hierbij noodzakelijk dat u begrijpt wat uw hond u probeert duidelijk te maken d.m.v. zijn lichaamstaal.

Ongewenst of probleemgedrag

Toch kan het gebeuren dat het een keer fout gaat en uw hond gedrag vertoont dat u als een probleem of ongewenst ervaart en u graag anders zou zien. Of dat uw hond gedrag vertoont dat er op wijst dat hij zich in bepaalde situaties niet prettig voelt en wel wat hulp kan gebruiken. KynoCoach begeleidt u hierin en laat zien hoe u uw hond die hulp kunt geven.

Senior hond

Heeft u een (bijna) senior hond? En wilt u weten hoe u hem kunt zo comfortabel mogelijk door zijn “Gouden jaren” te helpen? KynoCoach kan u verschillende tips geven hoe u uw hond kunt helpen.

Voor een individuele uitlaatservice kunt u ook bij KynoCoach terecht zodat uw hond tijdens de wandeling de aandacht krijgt die hij verdient.

Hersenwerk voor honden is een leuke manier om een band met uw hond op te bouwen, zijn hersenen actief te houden en samen plezier te hebben. Maar het kan ook helpen bij het vertragen van het achteruitgaan van de hersenen met het ouder worden of de hond zelfvertrouwen geven.

Ook verzorgen wij ontspanningsmassage voor uw hond: dit kan gebruikt worden als ondersteunende therapie bij probleemgedrag of omdat dit heel erg fijn voor uw hond kan zijn.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.

Werkgebied is ongeveer 65km rondom Haarlem (m.u.v. uitlaatservice)


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KynoCoach Haarlem uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Gen. Jouberstraat 53 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23415669.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij KynoCoach Haarlem zijn o.a. :

Nieuws van KynoCoach Haarlem in Haarlem

Trekt jouw hond tijdens de wandeling?

Trekt jouw hond tijdens de wandeling?

Wil je rustig wandelen met je hond? Als je hond trekt tijdens de wandeling kan dat vervelend zijn voor mens EN hond!

Individuele workshop hersenwerk voor honden

Individuele workshop hersenwerk voor honden

Zoek je een leuke activiteit om samen met je hond te doen? Hersenwerk voor honden biedt dat en meer!