Lisa Zilver Fotografie in Haarlem

Lisa Zilver Fotografie: Hoge kwaliteit fotografie.

Over Lisa Zilver Fotografie

Lisa Zilver Fotografie valt onder de rubriek fotograaf uit Haarlem.

Lisa Zilver biedt fotografie tijdens bruiloften aan. Het is belangrijk om te weten wie Lisa Zilver is omdat zij onderdeel is tijdens één van de mooiste en belangrijkste dagen van uw leven.

Lisa is erg blij wanneer zij foto's kan maken. Lisa houdt van fotograferen in de natuur. Tijdens het maken van bruiloftsfoto's, maakt Lisa gebruik van 2 camera's. Tijdens het moment suprême heeft Lisa dan altijd de juiste lens bij de hand. Tijdens het fotograferen zorgt Lisa dat ze niet opvalt. Ongemerkt kan zij namelijk de mooiste moment van uw bruiloft vastleggen. Lisa houdt van fotoshoppen en zij is altijd in voor een experiment. De tarieven ziet u terug op de website.

Naast het maken van bruiloftfotografie kunt u bij Lisa ook terecht voor het maken van series en portretten.

Voor de mogelijkheden, voorbeelden en voor meer informatie kunt u de website van Lisa Zilver Fotografie bekijken. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lisa Zilver Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Haarlem is gevestigd aan de Nieuwe Kruisstraat 4 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18239344.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Lisa Zilver Fotografie zijn o.a. :