Massage & Wellness Yasmin in Haarlem

Massage & Wellness Yasmin uit Haarlem heeft geen profiel.

Wat doet Massage & Wellness Yasmin in Haarlem

Massage & Wellness Yasmin is een schoonheidssalon uit Haarlem. Men is gevestigd aan de Vlielandhof 10. Het telefoonnummer van Massage & Wellness Yasmin in Haarlem is 06-85612126.

Is Massage & Wellness Yasmin in Haarlem uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Haarlemonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Massage & Wellness Yasmin in Haarlem valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Haarlem levert onder andere :

Massage & Wellness Yasmin biedt in het bruisende Haarlem een plek voor vrouwen om helemaal tot henzelf te komen en compleet te ontstressen. De mogelijkheid om je lichaam en geest heerlijk te ontspannen is door een massage. Naast het ontspannen van het lichaam, bieden de massages ook een moment van bewustwording om de balans te vinden tussen lichaam en geest. Massage & Wellness Yasmin zorgt dan voor een rustige omgeving in de salon, zodat klanten optimaal kunnen genieten en ontspannen en krijgen zij de persoonlijke aandacht die ze verdienen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander schoonheidssalon

  • Duba Multicare

    Duba multicare biedt u een totaal­pakket op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging.. Trefwoorden van Duba Multicare : bruidsarrangement, Hotstone massage, schoonheidsbehandeling, Ontharing, Permanente make-up, Gezichtsbehandeling, schoon­heidssalon, natuurlijke producten.

    tel. 023-5371798, Eksterlaan 135, 2026XD in Haarlem

    Meer over Duba Multicare contact website