Meesruimtop in Haarlem

Professional organizer – opruimcoach voor Haarlem en omstreken

Over Meesruimtop

Meesruimtop valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Heeft u hulp nodig bij het opruimen? Dan bent u bij Carolijn Mees | Meesruimtop aan het juiste adres. Als professional organizer biedt zij hulp aan particulieren en ondernemers, bij het opruimen en overzichtelijk indelen van privé- en werkruimtes. Ze helpt met het creëren van rust op alle mogelijke plekken, door structuur aan te brengen met bij jou passende oplossingen.

Wat is de werkwijze van Meesruimtop:

- contact

- kennismaking

- planning en kosten

- aan de slag

- evaluatie

Allereerst worden de wensen besproken en wordt er samen gekeken hoe er geholpen kan worden. Er is veel mogelijk bij Meesruimtop. Of het nou gaat om een kast, kamer, kantoor, administratie, atelier of een heel huis. Carolijn Mees heeft plezier in opruimen en herindelen. Ze kan mensen goed motiveren, mede doordat ze als maatschappelijk werker heeft gewerkt. Ze pakt aan en door en helpt mensen met beslissingen nemen. Uiteraard heeft ze respect voor jou en je spullen.

Heeft u andere ideeën dan neemt ze dat graag mee in haar plan van aanpak.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Meesruimtop uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Zwanenburgplantsoen 8 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30684423.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Meesruimtop zijn o.a. :