Meester in Leer in Haarlem

Meester in Leer: (K)leermaker & Leerbewerker.

Over Meester in Leer

Meester in Leer valt onder de rubriek kleermaker uit Haarlem.

Het gezicht achter Meester in Leer is Denny Karijoredjo. Denny is een kleermaker, leermaker en leerbewerker.

Meester in Leer is sterk in maatwerk. Heeft u kleding die op maat gemaakt moet worden of lederen goederen die gerepareerd moeten worden? Geen probleem. Meester in Leer kan dit voor u maken. De diensten ziet u hieronder terug:

- Kleding (ver)maken / op maat.

- Modificatie.

- Reparatie van lederen goederen en accessoires.

- Ontwerpen.

Denny heeft voor dit beroep gekozen omdat leer een mooi product is om mee te werken, van ontwerp tot patroon naar product. Zijn moeder was coupeuse dus daar heeft Denny veel van geleerd. Denny is sinds 1995 aan het werk met leer. Meester in Leer is in 2017 opgestart.

Meester in Leer heeft als doelstelling om liefhebbers een goed adres te kunnen bieden voor al hun leerwerk. Naast bovenstaande diensten kan Meester in Leer ook verzorgingsmiddelen voor leer aanbieden.

Zoekt u een bedrijf die kleding op maat kan maken of vermaken? Dan bent u bij Meester in Leer aan het juiste adres. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Meester in Leer uit de rubriek kleermaker uit Haarlem is gevestigd aan de Drossestraat 2 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16640526.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Meester in Leer zijn o.a. :