Mind Detective - Manon in Velsen-Zuid

Mind Detective - Manon: To break free!

Over Mind Detective - Manon

Mind Detective - Manon valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Bent u op zoek naar een iemand die u kan helpen om uzelf weer te ontdekken? Wilt u op mentaal en lichamelijk gebied kunnen genezen door middel van een holistische trainingsmethode? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Mind Detective - Manon aan het juiste adres.

De eigenaresse van Mind Detective is Manon de Jongh. Manon heeft veel nare dingen meegemaakt in haar leven en had het hier moeilijk mee. Daardoor kreeg Manon last van diverse klachten. Toen ontdekte Manon de therapie ThetaHealing. Om wat meer over deze methode te kunnen leren, heeft Manon deze methode gevolgd. Manon voelde zich sindsdien veel beter. Daarom besloot ze om zelf ook ThetaHealing te geven aan mensen met klachten. Manon helpt graag mensen welk lichamelijke en geestelijke klachten ervaren.

Heeft u nog een vraag? Of wilt u meer te weten komen over ons of over onze producten? Neemt u dan gerust even contact met ons op of neemt u een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mind Detective - Manon uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Oosterpad 2 in Velsen-Zuid. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27176152.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mind Detective - Manon zijn o.a. :