MiraLooks in Velserbroek

MiraLooks voor sieraden met paardenhaar. Ik maak sieraden van paardenhaar met haar van uw eigen paard of met koop-haar. Doordat u zelf kiest wat voor soort vlechtwerk hoeveel vlechten en de afwerking, krijgt u een uniek handgemaakt sieraad.

Over MiraLooks

MiraLooks valt onder de rubriek webshop in Haarlem.

MiraLooks voor sieraden met paardenhaar

Sieraden gemaakt van paardenhaar. Met haar van uw eigen paard. Heeft u geen paardenhaar maar wilt u wel een sieraad. Dat kan! Stuur dan een mail.

Geen verzendkosten!

Nu ook Sieraden met echt zilver !

Eerst even voorstellen: Ik ben Jeannine en mijn passie is paarden. Eigenlijk mijn hele leven al.

Toen ik een jaar of 10 was zat ik al op een paardenrug en ik ben eigenlijk nooit meer afgestapt. Ik heb zelf ruim 20 jaar paarden gehad en veel verschillende paarden gereden. Ik kan rustig zeggen dat ik ernstig besmet ben met het paardenvirus.

Toen ik mijn vriendje Luc moest laten inslapen, besloot ik voor mezelf sieraden te maken van een stukje van zn staart. Hierop heb ik zoveel reacties gekregen dat ik ook graag sieraden maak voor anderen. Ik wil graag de prijzen betaalbaar houden zodat het voor iedereen mogelijk is om een sieraad te bestellen. Voor jezelf of als speciaal kado.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot jouw grote vriend er niet meer is!

Maar als je dan toch nog een stuk van zn staart hebt, waarom zou je het laten hangen en stoffig laten worden als je er iets moois mee kan doen ??

Dus zoek je een bijzonder kado of wil je een mooi aandenken aan je paard dan maak ik graag iets speciaals voor je. Ik maak alle sieraden in overleg met jou. Daardoor heb je een heel persoonlijk kado. Ik heb een aantal voorbeelden opgenomen op deze website. Wil je net iets anders of heb je een idee, stuur me dan een berichtje.

Als je een vraag hebt mail me dan......... dan kan ik je antwoord geven!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MiraLooks uit de rubriek webshop uit Haarlem is gevestigd aan de Hartkamp 5 in Velserbroek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13631629.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij MiraLooks zijn o.a. :