Miss Bloem in Haarlem

Miss Bloem: Altijd verse bloemen van het seizoen op tafel.

Over Miss Bloem

Miss Bloem valt onder de rubriek bloemist in Haarlem.

De drijvende kracht achter Miss Bloem is Pauline Joris. Pauline kreeg op haar 16de haar eerste bijbaantje in een ;leuke bloemenwinkel, toen is zij op slag verliefd geworden op dit vak. De jaren daarna is |Pauline naast haar studie ook bij bloemisten blijven werken.

Pauline is naar Londen verhuist om een opleiding te volgen aan de Covent Garden Academy of Flowers én om meer ervaring op te kunnen doen in diverse Londense bloemenzaken. Toen Pauline terug in Nederland kwam, is zij de Dutch Flower Design-opleiding gaan volgen en deze heeft zij behaald.

Pauline is in de zomer van 2015 onder de naam Miss Bloem bloemenabonnementen aan bedrijven en particulieren gaan leveren en een jaar daarna heeft zij ook een prachtige winkel geopend.

Bij Miss Bloem kunt u naast bloemenabonnementen ook terecht voor mooie bloemboeketten, rouwbloemen of trouwbloemen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Miss Bloem? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Miss Bloem uit de rubriek bloemist uit Haarlem is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 122A in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-2028883.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Miss Bloem zijn o.a. :

Nieuws van Miss Bloem in Haarlem

Miss Bloem gaat naar buiten!!!

Miss Bloem gaat naar buiten!!!

Op gepaste afstand mensen blij maken met mooie bloemen!