Natasja's Kattensalon in Heemskerk

Katten Trimsalon te Heemskerk

Over Natasja's Kattensalon

Natasja's Kattensalon valt onder de rubriek dierverzorger in Haarlem.

Krijg je de klitten niet meer uit de vacht van je kat? Zit je letterlijk en figuurlijk met je handen in het haar?

Maak dan nu je afspraak bij Kattensalon in Heemskerk. De plek waar jouw kat met liefde, geduld en respect wordt getrimd.

Ik ben Natasja en ik ben trimster en tevens gedragstherapeute voor katten en paraveterinair. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw kat altijd de beste zorg krijgt in mijn salon!

Je maakt nu heel gemakkelijk je afspraak via mijn website (klik hier rechts door). Dan zorg ik ervoor dat jouw kat weer een mooie en functionele vacht behoud. Ik werk volgens een vacht besparende en katvriendelijke trimmethode.

Tip: Preventief scheren, frequent kammen of ontwollen van je kat is af te raden. De vacht heeft namelijk belangrijke functies. Het beschermt tegen warmte in de zomer en kou in de winter. Bovendien biedt het bescherming aan de huid en voorkomt het verbranding door Uv-straling. Een gezonde vacht zorgt ook voor een gezonde huid.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Natasja's Kattensalon uit de rubriek dierverzorger uit Haarlem is gevestigd aan de Jacob van Oostzanenstraat 16 in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29627007.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Natasja's Kattensalon zijn o.a. :