New Level Bootcamp in Haarlem

Bootcamptraining bij New Level staat voor een NO-Nonsense Total Body Workout

Over New Level Bootcamp

New Level Bootcamp valt onder de rubriek sportschool in Haarlem.

Bent u opzoek naar iets meer dan alleen bootcamp? Dan bent u goed terechtgekomen bij New Level Bootcamp.

New Level Bootcamp, outdoor, conditietraining staat voor kwaliteit. Je doet alleen dingen wat effect heeft. Het is veel meer dan alleen een bootcamp. Het is trainen!

Door de aanpak die wij bieden kan iedereen meedoen op elk niveau. Door de variatie is ook elke training anders. Goed trainen zit hem in de details en daarom is er veel aandacht voor de technische uitvoeren.

Er is niet veel nodig om goed te kunnen bootcampen. In de omgeving zijn er genoeg locaties waar je in de mooie natuur lekker kunt trainen. Wij trainen op 6 dagdelen in de week op diverse locaties.

U kunt zich bij ons aanmelden voor een gratis proefles, zodat u zelf kan ervaren of de training bij New Level Bootcamp wat voor u is! Als je nog verdere informatie wilt, neem dan een kijkje op onze website. Wij staan ook altijd open voor vragen. Dus aarzel niet en neem contact met ons op!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

New Level Bootcamp uit de rubriek sportschool uit Haarlem is gevestigd aan de De Clercqstraat 109 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52616883.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij New Level Bootcamp zijn o.a. :