Omnira in Haarlem

Empowerment & mind training

Over Omnira

Omnira valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Fitness voor de mind! Net als je lichaam, kun je ook je mind trainen. Hiermee krijg je een directe ervaring van focus en helderheid doordat je je aandacht in het nu brengt. Hierdoor word je creatiever, denk je vrijer en ervaar je meer plezier bij alles wat je doet!

Stel je voor dat je kunt kiezen tussen het ervaren van vrede of het ervaren van stress? We bieden gerichte training om dit te bereiken. Je krijgt hele krachtige, eeuwenoude, meditatie tools, genaamd Ascension. Hiermee ben je in staat om op ieder moment dat jij dat wilt voor rust en vrede te kiezen. Ongeacht de externe omstandigheden. Er hoeft namelijk aan de buitenkant niets te veranderen, om zo te kunnen leven.

Je kunt Ascension zowel met je ogen open als dicht beoefenen, waardoor het gemakkelijk in je dag is te integreren.

Een aantal voordelen van het regelmatig beoefenen van Ascension zijn:

- Vermindert en verwijdert stress op een snelle manier - Verbetert de kwaliteit van de slaap op natuurlijke wijze - Verbetert de relatie met jezelf en de mensen om je heen - Optimaliseert het gebruik van je tijd, doordat je efficiƫnter bent - Helpt je in balans en vanuit je kern te leven

We bieden cursussen in een groep of individuele coaching. Op de website van Omnira vind je een uitgebreide omschrijving wat deze twee mogelijkheden inhouden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Omnira uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Centrum in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23355708.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Omnira zijn o.a. :