Oprechte Haarlemmerolie in Haarlem

Oprechte Haarlemmerolie: Sinds 1696.

Over Oprechte Haarlemmerolie

Oprechte Haarlemmerolie valt onder de rubriek groothandel uit Haarlem.

Heeft u last van lichamelijke ongemakken zoals griep, verkoudheid, urineweginfecties of kneuzingen? Dan biedt Oprechte Haarlemmerolie een uitkomst. Oprechte Haarlemmerolie is geschikt voor jong en oud en zelfs voor uw huisdier. Haarlemmerolie geeft geen bijwerkingen en kan voor u dé oplossing zijn om van uw kwaaltjes af te komen.

De uitvinder, Claes Tilly ontwikkelde in 1672 een huismiddel om diverse ontstekingen aan bijvoorbeeld de urinewegen tegen te gaan. In 1696 is Tilly het middel in de stad Haarlem gaan produceren en verkopen. Het succes van Oprechte Haarlemmerolie is onder andere te danken aan het feit dat het door meerde partijen is nagemaakt.

De Haarlemmerolie wordt geleverd in verschillende doosjes. De Haarlemmerolie is gemakkelijk te doseren en in te nemen. Haarlemmerolie wordt onder andere geleverd in wijdemondflesjes zodat deze ook makkelijk aan dieren kan worden gegeven.

Voor meer informatie, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Oprechte Haarlemmerolie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Oprechte Haarlemmerolie uit de rubriek groothandel uit Haarlem is gevestigd aan de Postbus 13 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48159207.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Oprechte Haarlemmerolie zijn o.a. :