Oprechte Haarlemmerolie in 'S-Heerenberg

Oprechte Haarlemmerolie: Sinds 1696.

Over Oprechte Haarlemmerolie

Oprechte Haarlemmerolie valt onder de rubriek groothandel in Haarlem.

Heeft u last van lichamelijke ongemakken zoals griep, verkoudheid, urineweginfecties of kneuzingen? Dan biedt Oprechte Haarlemmerolie een uitkomst. Oprechte Haarlemmerolie is geschikt voor jong en oud en zelfs voor uw huisdier. Haarlemmerolie geeft geen bijwerkingen en kan voor u dé oplossing zijn om van uw kwaaltjes af te komen.

De uitvinder, Claes Tilly ontwikkelde in 1672 een huismiddel om diverse ontstekingen aan bijvoorbeeld de urinewegen tegen te gaan. In 1696 is Tilly het middel in de stad Haarlem gaan produceren en verkopen. Het succes van Oprechte Haarlemmerolie is onder andere te danken aan het feit dat het middel over de hele wereld verspreid is door o.a. de VOC-schepen en missionarissen. Tot in de verste uithoeken van de wereld (Spitsbergen, Amazonegebied, Vuurland) zijn flesjes teruggevonden. .

Oprechte Haarlemmerolie wordt geleverd in 10 ml en 15 ml vloeibaar en in doosjes met 40 of 120 stuks capsules. Haarlemmerolie is gemakkelijk te doseren en in te nemen. Voor gebruik bij dieren wordt Haarlemmerolie in wijdemondflesjes 15 ml. geleverd, zodat dit middel ook makkelijk toegediend kan worden.

Voor meer informatie, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Oprechte Haarlemmerolie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Oprechte Haarlemmerolie uit de rubriek groothandel uit Haarlem is gevestigd aan de Weteringstraat 15-1 in 's-Heerenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48159207.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Oprechte Haarlemmerolie zijn o.a. :