Praktijk Joan Bieger in Haarlem

Praktijk Joan Bieger: Specialiste in eetproblemen

Over Praktijk Joan Bieger

Praktijk Joan Bieger valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

Doordat Joan Bieger ooit een eetprobleem had kan ze haar werk als therapeut/coach goed uitoefenen juist omdat ze als geen ander zich kan inleven in de gevoelens van anderen. Met veel liefde helpt Joan jou om sterk te worden en je zelf durft te zijn. Joan heeft diverse opleidingen gevolgd zodat ze je met de juiste kennis kan bijstaan.

Joan is een specialist in eetstoornis. Om te kijken of de klik er is, is er eerst, geheel vrijblijvend, een kennismakingsgesprek. Is de klik er, dan gaat Joan samen met je aan de slag. Waarbij onder andere het veranderen van negatieve overtuigingen een onderwerp is.

Tevens kan je bij Joan terecht voor een workshop waarbij je leert relaxter in het leven te staan, meer energie kan krijgen en je stabieler wordt. Deze workshop is geschikt voor mensen die een druk en vol hoofd hebben, weinig ontspanning ervaren en te vaak in de 'jaag-stand' staan.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Praktijk Joan Bieger.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Joan Bieger uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Zanenstraat 18 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11155916.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Joan Bieger zijn o.a. :