Praktijk Open Leven in Haarlem

Praktijk Open Leven | Bevrijd jezelf van emotionele blokkades en ontdek je ware zelf.

Over Praktijk Open Leven

Praktijk Open Leven valt onder de rubriek coaching in Haarlem.

Hester Boersma van Praktijk Open Leven is psycholoog. antroposofisch gesprekstherapeut, coach, trainer en PRI-trainee. Praktijk Open Leven helpt jou bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen, autonomie, compassie, authenticiteit en openheid. De methode die Praktijk Open Leven voornamelijk toepast is de PRI(Past Reality Integration)-methode. Het is een praktische en tegelijk diepgaande therapie- en bewustzijnsvorm. Krachtig omdat je er uiteindelijk zelfstandig mee aan de slag kan.

De missie van Praktijk Open Leven is om jou de mogelijkheden te geven om elke dag opnieuw jouw ware zelf en potentieel te kunnen verwezenlijken. Zodat je elke dag de mogelijkheid hebt om je te bevrijden van negatieve en destructieve emoties, gedachten en gedragingen. Dat je om kan gaan met moeilijke uitdagingen en situaties. Praktijk Open Leven doet dit oordeelvrij met een onderzoekende en empathische houding en wil je leren dit ook op jezelf toe te passen. Praktijk Open Leven streeft naar een duurzame verandering en autonomie.

Therapie is voor iedereen die het gevoel kent van dat iets je weerhoudt om echt vol en open te leven. Een bepaalde blokkade die je belemmert om je volle potentieel te kunnen leven. Een blokkade waar je wel van weet, maar waar je maar geen grip op krijgt. Soms is die blokkade klein. Je kan dan bijvoorbeeld moeite hebben om voor jezelf op te komen. Of je bent soms intens verdrietig zonder te weten waarom. Een blokkade kan je weinig energie geven waardoor je erg moe kan zijn. Soms is deze blokkade groot en dan kunnen we ziek worden. In dat geval ontwikkelen wij bijvoorbeeld een depressie, een angststoornis, burn-out of voelen we even helemaal niets meer. In beide gevallen biedt therapie uitkomt.

Praktijk Open Leven kan jou ook helpen bij de opvoeding van je kind(-eren). Problemen in gedrag van een kind, stress op het werk of stress in je relatie maken opvoeding soms tot een grote uitdaging. Wij reageren, vaak onbewust, vanuit oude overlevingspatronen waar de ander ook weer op reageert. Soms sta je machteloos ondanks alle goede bedoelingen, intenties en kennis die je hebt. Voor zowel (aankomende) ouders als professionals biedt Praktijk Open Leven hulp op maat door te onderzoeken wat er speelt in de onderstroom van jullie relatie.

Met coaching ondersteunt Praktijk Open Leven je in het aanleren van een vaardigheid. Hiermee vergroot jij jouw mogelijkheden bepaalde doelen of wensen te bereiking. Coaching kan ingezet worden om energielekken te stoppen, verborgen bestuurders te ontmantelen of je drijfveren te verstevigen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Open Leven uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Zuid-schalkwijkerweg 31A in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16195565.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Open Leven zijn o.a. :