Praktijk Peter in Haarlem

Praktijk Peter: Personal coaching.

Over Praktijk Peter

Praktijk Peter valt onder de rubriek coaching uit Haarlem.

U wilt graag meer controle kunnen hebben over alle gevoelens, emoties en gedachtes die u heeft? U heeft last van te veel prikkels/denken? Heeft u last van andermans emoties? Dan helpt Praktijk Peter u graag.

Peter van de Ploeg is het gezicht achter Praktijk Peter. Wilt u hulp bij het oplossen van onverwerkte emoties? Dan kan Peter u helpen door zijn eigen bewezen methode in te zetten. U zult leren om anders om te kunnen gaan met uw gedachten, intuïtie en gevoel.

Peter is geen medisch specialist. Hij zal nooit ingaan tegen het advies van een specialist of dokter. Heeft u psychische of lichamelijke klachten? Dan zal peter u aanraden om eerst langs uw huisarts te gaan.

U kunt bij Praktijk Peter kiezen uit een eenmalige coachingsessie of wekelijkse coachingsessies voor een langere periode. Peter merkt vaak dat mensen te vaak te laat aangeven dat het slecht met ze gaat. Dan is het soms moeilijk om in één sessie alles op te kunnen lossen. Diverse cliënten geven ook aan dat wanneer er frequenter contact is, dat dit positief werkt. Natuurlijk kijkt u samen met Peter naar de juiste oplossing.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Peter? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Peter uit de rubriek coaching uit Haarlem is gevestigd aan de Schotlandstraat 47 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30368836.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Peter zijn o.a. :